Sposób przygotowania

Składniki:
4-6 łyżeczek płatków ryżowych błyskawicznych
2 szklanki mleka
łyżka masła
cukier lub sól

Wykonanie:
Płatki ryżowe wsypać do gorącego mleka, gotować 2 minuty,pod koniec gotowania dodać masło. osolić lub posłodzić do smaku.
Podawać z sosem truskawkowym: mrożone truskawki utrzeć z cukrem i jogurtem naturalnym, proporcje według uznania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !