Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zurek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa wiejska 2 laski
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
pieczarki 300 g
żurek 2 butelka
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
kostka rosołowa 3 szt
Ziele angielskie całe Prymat 7 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zurek

pieczarki obmyc i pokroic w plasterki.kielbace pokroic w plasterki wzucic razem z pieczarkami do garnka zalac woda zimna dodac lisc laurowy ziele angielskie kostki rosolowe piepsz sol,wegete i mage.dolac zurki z butelek wszystko razem gotowwac-koniec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elwal
elwal 02.08.2011 08:53
To lubię!
klaudusia198888 05.01.2011 08:44
uwielbiam zurek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak