Sposób przygotowania

Grzyby suszone moczymy w szklance wody na około godzinę. Pieczarki podsmażamy na oleju. Do bulionu ( może być z kostki) dodajemy podsmażone pieczarki i grzyby wraz z wodą, w której się moczyły. Gotujemy do miękkości grzybów, doprawiamy pieprzem i solą. Możemy zupę zabielić śmietaną i podać z makaronem lub zasypać kaszką manną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    hmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    jakoś nie lubię łązcyć pieczarek z innymi grzybami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    po przeczytaniu przepisu czuję zapach rozchodzący się po kuchni,bardzo lubię zupę grzybową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    po prostu,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !