Sposób przygotowania

Z białek i cukru ubić pianę, dodać żółtka, mąkę krupczatke wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mąką ziemniaczaną. Delikatnie mieszając dodać 2 łyżki oleju i 2 łyżki wody. Upiec biszkopt, piec ok 20 min. ostudzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ja piekę na mące tortowej nigdy nie piekłam z krupczatki super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też dawniej piekłam na tortowej ale na krupczatce jest o niebo lepszy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    muszę koniecznie wypróbować, biszkopt to jedyne ciasto, które nie zawsze mi wychodzi,
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ładniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny przepis. Bardzo lubię biszkopty :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    super!dzieki za prosty i skuteczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    baaardzo apetycznie wygląda, świetny przepis na prosty i pyszny placuszek
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny i uniwersalny,do wszystkiego
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nigdy nie dodawałam wody- spróbuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !