Sposób przygotowania

Serduszka obieramy z tłuszczu, warzywa kroimy według uznania- zalewamy wszystko wodą i gotujemy aż serduszka będą miękkie. Warzywa możemy odcedzić lub zostawić w rosole.
Doprawiamy KUCHARKIEM i przyprawą w płynie, posypujemy posiekaną zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    ble m na pewno niedobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Smaczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podane z makaronem i smaczny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne,robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !