Sposób przygotowania

Wino wlać do garnka, dodać smażone borówki, wymieszać. Następnie dodać goździki, cynamon oraz otarta skórkę z limonki. Całość wymieszać, zagotować i przyprawić do smaku sola i cukrem. Podawać do potraw z drobiu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    wyśmienity!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie jadłam drobiu z takim sosem, musi super wyglądać i smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To coś dla mnie,a najchętniej z kaczuchą bym zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !