Sposób przygotowania

Szczypiorek myjemy a następnie drobno siekamy dodajemy śmietanę i jogurt, oraz odciśniętego z oleju tuńczyka i mieszamy. Doprawiamy pieprzem do smaku. Czosnek przepuszczamy przez praskę i dodajemy do farszu oraz kilka kropli sosu. Ponownie mieszamy. Odstawiamy by się przegryzło. Brzoskwinie (albo z puszki albo świeże ) przekrawamy na pół i napełniamy naszym farszem. Po wierzchu możemy jeszcze lekko posypać szczypiorkiem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tunczyk z brzoskwinia?ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    jeszcze nie próbowałam takiego połączenia:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    też mnie to połączenie zdziwiło, ale... może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    jestem ciekawa tego smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !