Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany ogórek

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki 10 sztuk
majonez 0,5 słoika
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
cebula biała 3 sztuki
cebula czerwona 3 sztuki
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany ogórek

Ogórka obieramy a następnie kroimy wzdłuż na łódeczki. Wydrążamy środek. Jajka obieramy a następie drobno szatkujemy. Majonez mieszamy z musztardą i dodajemy jajka mieszamy na jednolitą masę. Cebule białą i czerwoną siekamy i dodajemy do masy. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą czosnkową oraz koperkiem. Mieszamy razem i wkładamy w nasze łódeczkowe ogórki. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 07.10.2013 08:49
fajne ogóreczki
RenataZ-et 21.08.2012 14:23
Wypróbuję
rzenia15 25.03.2011 20:36
fajny pomysł
marcia71 27.02.2011 23:52
ale dobre
marcia71 18.02.2011 23:07
zupełna nowość jak dla mnie
IlonaAlbertos 09.08.2010 13:00
Muszę wypróbować.
patelka 01.08.2010 11:58
fajne
Gosia_60 27.05.2010 16:56
Ciekawe !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak