Sposób przygotowania

1. Krewetkę wsadzić w solę i zwinąć w roladkę.Spiąć wykałaczką
2. Wsadzić do żaroodpornego naczynia, podlać odrobiną wina,kilka kropli cytryny
3.Wsypać tymianek, sól, pieprz
4. Piec w 180st przez ok.15min

SOS:
1.przysmażyć cebulę na maśle, dodać szpinak, czosnek
2.Wlać śmietanę -chwilę dusić
3. Odstawić do wystygnięcia
4.Zimny szpinak zmiksować na jednolitą masę
5.Sos podgrzać, doprawić sól, pieprz, cytryna(wkropić)

Sos wlać na talerz, położyć roladki z soli,dekorować cytryną, pietruszką

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !