Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus brzoskwiniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 4 łyżeczki
cukier waniliowy 2 opak
brzoskwinie 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Mus brzoskwiniowy

Żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej wody, po czym rozpuścić, podgrzewając na małym ogniu.
Brzoskwinie razem z zalewą i cukrem waniliowym zmiksować na gładko.
Połączyć z żelatyną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak