Sposób przygotowania

Żółtka utrzec z cukrem i odrobina soli wciaz ucierajac stopniowo dodawac make i mleko. Gdy masa bedzie gladka i spoista wsypac imbir i wlac rum. Wymieszac. Bilka ubic na sztywna piane i ostroznie polaczyc z przygotowana masa. Na rozgrzanym tluszczu smazyc obustronnie niewielkie placki podawac posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Helga

    ciekawe..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    ciekawe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    muszę sprubować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !