Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo , obieramy , kroimy na pół. Do gotującego się wywaru warzywnego włożyć biała kiełbasę i gotować do miękkości. Kiełbasę wyciągnąć pokroić w plastry.Do wywaru wlać barszcz , zagotować. Dodać przyprawy , doprawić do smaku. Śmietanę rozprowadzić w barszczu.Barszcz podajemy z kiełbasą , jajkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Jedna z moich ulubionych...
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczny. Mój ulubiony!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !