Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto i wstawić do lodówki. Podzielić na 3 części. Dwie części rozwałkowujemy na 4mm grubości. Z jednego ciasta wycinamy kółka i nakładamy na odwrócone foremki babeczkowe. Pieczemy na złoty kolor. Z drugiego ciasta foremką babeczkową wycinamy krążki. W krążku kieliszkiem wycinamy dziurę pod nóżkę. Pieczemy na złoty kolor. Z 3 części ciasta robimy korzonki grzybków, posypujemy makiem. Przygotowujemy kreme karpatkowy wg przepisu na opakowaniu. Wypełniamy nim kapelusze. Możemy także zrobić krem budyniowy. Kapelusze dekorujemy polewą czekoladową.
Palce lizać!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Cudowne-super sprawa,nawet nie trzeba do lasu wchodzić:):):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !