Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mozarella z anchois

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mozarella 250 g
anchois 1 puszka
pomidor 500 g
bazylia 1 gałązka

Przepis i sposób przygotowania na: Mozarella z anchois

Pomidory pokroić w ćwierćplastry, mozarellę w grube plastry. Fileciki anchois drobno posiekać i miniaturowe porcje nałożyć na plastry mozarelli poukładane na talerzu na płasko. Plastry poprzetykać pomidorami ozdobionymi listkami bazylii. Nie przyprawiać niczym! :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 23.07.2011 15:17
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak