Sposób przygotowania

Tortille przyrządzić jak na opakowaniu. Makrelę rozdrobnić z jajkiem ugotowanym na twardo, doprawić solą i pieprzem. Placki tortilli posmarować serkiem chrzanowym. paluszki krabowe rozdrobnić. Na placki nakładać pastę z makreli na jeden, na następny pastę z paluszków krabowych. Zawijać jak naleśnik. Pokroić na 3 cm plastry.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    lubię to
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajna kolacyjka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    pyszne urozmaicenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !