Sposób przygotowania

Limonkę sparz , otrzyj z niej skórkę i wyciśnij sok. Pieprz kruszymy w możdzierzu . Wiśnie myjemy wyjmujemy pestki . Połowę wiśni miksujemy i łączymy z reszta , dodajemy skórkę i sok z limonki oraz pieprz . Wymieszaj z cukrem żelującym, zagotuj przez 4 minuty na dużym ogniu. Takimi gotowymi konfiturami napełniamy słoiki i od razu je zamykamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawe jak smakują, a do jakich dań ich używasz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    oryginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !