Sposób przygotowania

Śmietanę łączymy z cukrem .Podgrzewamy na małym ogniu na patelni teflonowej .Dodajemy proszek budyniowy i dokładnie mieszamy by nie powstały grudki .Na wystudzone ciasto polewamy jeszcze ciepłą polewę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawe.....nie robiłam takiej polewy warto spróbować.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wygląda prawie jak budyń ,moje dziewczyny myślały ,~że kupna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    nie robiłam nigdy takiej ale trzeba będzie spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna,warto spróbować...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna polewa tylko szkoda, że nie ma zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa polewa
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a to dla mnie coś nowego , chętnie wyprobuję tylko zastanawiam się na jakie ciasto nadaje sie taka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !