Sposób przygotowania

białka ubić na sztywno i dodać cukier, mak, wiórki oraz proszek do pieczenia. piec ok. 30 minut. w tym czasie zimny ugotowany budyń ukręcić z masłem i dodać 2 dowolne galaretki rozpuszczone w 1 szklance wody. na upieczony biszkopt wykładamy 1/2 masy następnie ananasy (2 puszki) resztę masy na masę delicje pomarańczowe (2 paczki) i całość zalewamy galaretkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    Bardzo smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Wyśmienite ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    doskonałe na deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !