Sposób przygotowania

masło utrzeć dodając po łyżce ugotowanego i ostudzonego budyniu z cukrem. białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier a następnie dodawać po trochę maku, wiórek kokosowych i proszek do pieczenia. wszystko dokładnie wymieszać i upiec biszkopt. ciasto posmarować kremem na wierchu ułożyć biszkopty i zalać 2 galaretkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis, pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pomysłowo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    ciekawie się zapowiada, muszę wypróbować ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    super nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !