Sposób przygotowania

Utrzeć margarynę z cukrem pudrem. Dodawać po jednym jajku i ucierać masę. Przesiać mąkę, proszek do pieczenia, migdały sproszkowane oraz skórkę z cytryny. Formę wysłać papierem do pieczenia. Pokroić plastry ananasa na pół, oprócz jednego. Teraz wlać ciasto do formy i układać wokół brzegów na górze ananasa, tylko w środku jedno kółko ananasa całe. Piec w temp.180 stopni około 40-50 minut aż się ciasto zrumieni.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    niezły z niego ananas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !