Sposób przygotowania

Mięso opłukać, poporcjować, następnie rozbić na bardzo cienkie plastry.
Jajka rozbić dodać przyprawy.
Na rozbite plastry schaby nakładać : szynkę, ser i papryczkę chilli.
zawijać w roladki i następnie zamaczać w jajku z przyprawami.
Tak przygotowaną roladkę dać na rozgrzany olej na patelni lub oliwę. Smażyć do uzyskania złotego koloru!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    smakowite
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    MMMMMMMMMMMMMMMMM
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    robię podobne ale jeszcze panieruje je w bułce tartej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !