Składniki:
mąka pszenna razowa | 2 szkl |
masło | 20 dag |
żółtko jajek | |
miód | 1 łyzka |
oliwa | 1 łyżka |
otręby | 2 łyzki |
rodzynki | garść |
olej | łyzka |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
jabłko kwaśne | 1 kilka szt. |
mąka pszenna razowa | 2 szkl |
masło | 20 dag |
żółtko jajek | |
miód | 1 łyzka |
oliwa | 1 łyżka |
otręby | 2 łyzki |
rodzynki | garść |
olej | łyzka |
płatki migdałowe | 1 łyżka |
jabłko kwaśne | 1 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: