Sposób przygotowania

Z brokuła odrywamy różyczki, marchew i pietruszkę kroimy na talarki, a kapustę szatkujemy- wszystko zalewamy do 1/3 wodą, posypujemy KUCHARKIEM, przykrywamy pokrywką i gotujemy na małym ogniu, do miękkości.
Gdy woda całkiem odparuje dodajemy masło.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    wow pychotka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    po prostu rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Ale pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajniusie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam takie jedzonko!!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszne papu
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    uwielbiam:P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawy zestaw
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacyjne- uwielbiam:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !