Sposób przygotowania

Grzyby drobno posiekać, włożyć do garnka, wlać 1 /2 szklanki wody, dodać cebulę, marchewkę i dusić około pół godziny. Wyjąć warzywa. Z masła i mąki zrobić jasną zasmażkę, rozmieszać z 2 szklankami mleka, wlać do grzybów i gotować 10 minut. Dodać resztę przegotowanego mleka, śmietanę, koperek, przyprawić do smaku solą, wymieszać. Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !