Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka serowo- fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona 3/4 puszki
kukurydza w puszce 1 puszka
seler marynowany 1 słoik
ząbek czosnku 1 ząbek
sól
pieprz
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka
ser gouda 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka serowo- fasolowa

Ser żółty pokroić w kostkę o boku 0,5 cm. Fasolę czerwoną, seler i kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać. Wcisnąć ząbek czosnku. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać łyżkę majonezu i łyżkę jogurtu. Wszystkie składniki wymieszać. Sałatkę wstawić do lodówki żeby się przegryzła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak