Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno-pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 500 g
natka pietruszki 1 pęczek
sól
pieprz
majonez 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
ryż 1,5 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno-pieczarkowa

Ugotować ryż na sypko. Jajka ugotować na twardo i drobno pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić pokroić i poddusić na patelni.. Natkę pietruszki opłukać i poszatkować. Wszystkie składniki razem wymieszać, dodać łyżkę majonezu oraz przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak