Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z zielonego ogórka i makaronu ryżowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron ryżowy 3/4 opakowania
ogórek zielony 1 sztuka
szynka konserwowa 25 dag
kukurydza konserwowa 1/3 puszki
koperek 1 pęczek
sól
pieprz
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z zielonego ogórka i makaronu ryżowego

Makaron ryżowy ugotować w osolonej wodzie. Ogórek obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Szynkę konserwową również drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać dodać 1/3 puszki kukurydzy oraz posiekany koperek. Dodać łyżkę majonezu oraz sól i pieprz według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 19.02.2011 15:16
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak