Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przekrawamy na pół, wyjmujemy ostrożnie żółtka. Pieczarki gotujemy do miękkości, następnie przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Do pieczarek dodajemy posiekane żółtka, drobniutko posiekany szczypiorek, sól oraz pieprz do smaku, dokładnie wyrabiamy na jednolitą masę. Tak przygotowanym farszem napełniamy białka jajek. Można udekorować majonezem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają smakowicie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pięknie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pewnie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !