Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na pierogi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 800 g
jajko 1 sztuka
sól do smaku
woda ok. 100 (gorąca)
olej sojowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na pierogi

Wszystkie skłądniki szybko zagnieść, wyrobić ciasto, wałkować i wykrawać placki na pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 06.08.2011 10:43
zgadzam się -warto to gdzieś zanotować
ilka_86 21.06.2011 21:15
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak