Sposób przygotowania

Twaróg zemleć w maszynce. Masło z łyżką cukru, cukrem waniliowym i żółtkami utrzeć na puszysta masę. Dodać twaróg, cynamon i rodzynki, dokładnie wymieszać. Z jabłek odciąć wierzchołki, usunąć gniazda nasienne i napełnić je masą serową. Wstawić do piekarnika o temp 150 stopni i zapiec. Śmietanę ubić z resztą cukru i gdy jabłka lekko przestygną, polać śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    takich to jeszcze nie jadłam ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    koniecznie muszę spróbować
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    COŚ PYSZNEGO

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !