Sposób przygotowania

Masło rozpuszczamy na patelni i wrzucamy do niego posiekaną drobniutko cebulkę.
Grzyby oczyszczamy, kroimy na kawałki i gotujemy kilka minut w osolonej wodzie- odcedzamy- dodajemy do cebuli.
Przyprawiamy KUCHARKIEM.
W śmietanie rozprowadzamy mąkę, a następnie wlewamy całość do duszonych z cebulką grzybów. Mieszamy.
Na koniec doprawiamy pieprzem.
Sos z prawdziwków to wspaniały dodatek. Ten z mrożonych grzybów może nawet mroźną zimą przenieść nas do pachnącego lasu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny sosik!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale super sosik:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ale tu pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Ale bym zjadła;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    extra
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny taki sosik :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow- rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny sosik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszny sos :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    prze przyszne jeszcze jak prosto z lasu:) mmmm
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Mniam, mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !