Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozłożyć na papierze do pieczenia i zawinąć wszystkie brzegi (ok. 0,5 cm). Rozsmarować na nim pesto z bazylii. Następnie rozsmarować na cieście serek mascarpone (wystarczy małe opakowanie). Na serku kłaść połówki pomidorków (nie muszą być to pomidorki cherry, mogą być też koktajlowe albo jakiekolwiek inne). Piec w piekarniku o temp. 180 st. C ok. 20 minut. Podawać ozdobione świeżą bazylią.

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Hastalavista po włosku daje . ciasto francuskie pizzę udaje....
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No, to coś bardzo intrygującego smakowo...
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    moje jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe !
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pomysłowe
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    włoskie dania są super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujący pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    niezbyt skomplikowane,a efekt-rewelacyjny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale fajny
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !