Sposób przygotowania

W arbuzie wyciąć dziure i łyżeczką wybrać miąsz, ta \'\'dziure\'\' ładnie wyciąć nożykiem w ślaczki, gdy już miaszu nie będzie dać do środka winogrona, można kiwi, pomarańcza i dwa banany które wczesniej na końcach przetniemy nożykiem tak żeby wygladało na dziubeki wykałaczką wbjemy do banana a z drugiej strony winogrona, oczka tak żeby wygladało to jak delfinek. Na wierzchu arbuza zrobić \'\'filiżanki\'\' z pomarańczy : pomarańcze przeciąć na pół wybrać miąsz do środka dać winogron ze skórki zrobić uchwyt do filiżanki i przymocować wykałaczką , filiżanke też przymocować wykałaczką do arbuza i mamy śliczną i smaczna dekoracje, tylko przy jedzeniu trzeba uważać na wykałaczki :D

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    apetyczne:)))) i szykowne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    kurcze, masz talent! wyglada jak z wesela!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !