Sposób przygotowania

Mięso myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy na kawałki. Do garnka wlewamy olej a następnie mięso i chwilkę podsmażamy a każdej strony. Dodajemy wodę oraz przyprawy i wyciśnięty przez praskę czosnek. Całość dusimy ok 40 min, aż mięsko będzie miękkie. Na koniec dodajemy kostki i jeszcze z 10 min dusimy do całkowitego rozpuszczenia. Smacznego !!

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    MMM lubię!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny kawał mięsa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !