Sposób przygotowania

bułkę tartą zalewamy gorącym mlekiem,przykrywamy i zostawiamy. ucieramy ciasto z twarozku, 3 zółtek i cukru,dodając starte orzechy,rodzynki i skorke z cytryny.ciasto mieszamy z namoczona bułką, dodajemy pianęz białek i mieszamy. dajemy ciasto do okraglej formy i wstawiamy do duzego garnka z wodąi gotujemy ok 50-60 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    pychota:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie pudding i często robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    na pewno będzie pyszny,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Łukasz18

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !