Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Paprykę, cebulę i pieczarki pokroić w kostkę, dusić na oleju. Dodać pomidorki, sól i pieprz, wymieszać i ostudzić. Następnie wraz z utartymi na tarce ogórkami dodać do ryżu, połączyć z majonezem, wymieszać. Podawać do pieczywa z wędliną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    dobra bardzo
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie sałatki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna i zdrowa
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię sałatki z ryżem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !