Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 60 dkg
wołowina 35 dkg
pomidor 1 sztuka
cebula 1 sztuka
oliwa
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z fasolką szparagową

Na oliwie smażyć cebulę i mięso pokrojone w kostkę tyle czasu aż sok odparuje. Potem dodać pomidora i smażyć kila minut. Dodać fasolkę i 150 ml wody, dusić aż mięko będzie zupełnie miękkie, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 21.03.2011 09:32
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak