Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewki i jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 4-5 łyżek
szczypiorek usiekany
sól i pieprz
rzodkiewka 1 pęczek
jajko ugotowane na twardo 2-3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewki i jajek

Rzodkiewki umyc i pokroić w cieńkie plasterki,jajka ugotować na twardo gdy sie ostudza pokroić w kostkę dodac szczypiorek doprawić solą i pieprzem i wymięszac majonezem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak