Sposób przygotowania

Groch moczymy przez parę godzin, a potem ugotować na półmiękko. Wieprzowinę, kiełbasę i boczek pokroić w niewielką kosteczkę. Przesmażyć osobno i dodać do grochu. Dodać warzywa pokrojone w kosteczkę. DOprawić. Ugotować do miękkości. Posypać natką po ugotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię taką zupkę zwłaszcza gdy jest zima
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    nie ma jak grochówka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    grochowamniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    podziel się nią troszkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !