Sposób przygotowania

Żóltka z cukrem i cukrem waniliowym utrzeć na parze. 1 szklankę wina wlać do rondla, dodać przyprawy i chwile pogotować. Następnie wlewać cieniutkim strumieniem do utartych żółtek, ciągle ubijając aż do powstania piany. Resztę wina podgrzać i dodać do żółtek. Podawać gorące w czarkach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy deser
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na zimne dni super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !