Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne paluszki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki rybna 10 sztuk
olej
rozgnieciony czosnek 1 zabek
pomidory w puszce 40 dkg
sól do smaku
świezo zmielony pieprz do smaku
natka pietruszki 3 łyżki
oliwki 5 dkg
cebula 1 siekana

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne paluszki rybne

Paluszki usmazyć na złoty kolor. W rondlu zagrzać 2 łyżki oleju, dodać posiekaną cebulę, czosnek i podpiec, aż cebula zmięknie. DOdać pomidory, doprawic do smaku i wymieszać. Wsypać natkę i zagotować. Paluszki polewamy powstałym sosem, wciskamy na niego pokrojone oliwki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 08.09.2011 00:20
pyszne
Seba 15.08.2011 12:22
smaczne
RenataZ-et 20.07.2011 23:47
superowe
Edyta31 03.07.2011 23:34
pyszne paluszki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak