Sposób przygotowania

Rybę obieramy z ości i skóry, mięso dzielimy na mniejsze kawałki.

Jajka kroimy w grubą kostkę.

Ogórka obieramy i kroimy w półtalarki.

Składniki doprawiamy solą i pieprzem, delikatnie mieszamy, posypujemy kaparami a następnie skrapiamy sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Za kaparami nie przepadam, ale brzmi smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo smaczne musi być :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetna kompozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !