Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy ją na masełku,trzonki od pieczarek dusimy razem z cebulką , doprawiamy do smaku , wbijamy jajka i smażymy jajecznicę . Pieczarki nadziewamy jajecznicą, panierujemy w rozkłuconym jajku i bułce tartej .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Dokładnie, niby banalne a jakie ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ciekawe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak nie jadłam,ciekawie i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !