Sposób przygotowania

Z pstrąga zdjąć skórę, usunąć kręgosłup i ości. Seler umyć, osączyć i ściągnąć włókna. Rybę i seler pokroić na małe kawałki, cebulki i koperek drobno posiekać. Pestki dyni lekko uprażyć na suchej patelni. Ryż wymieszać z rybą, selerem, cebulą, koperkiem i pestkami, oraz sosem przygotowanym z jogurtu, musztardy i przypraw. Wstawić na ok 3 godziny do lodówki

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmmm... az by sie zjadlo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    inspirująca sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Napewno dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warta wypróbowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    musi byc dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !