Sposób przygotowania

Mąkę wsypać na suchą patelnię i uprażyć. Do roztopionego miodu wlać spirytus, następnie dodać skórkę pomarańczową, mąkę, przyprawę do pierników, sodę oczyszczona rozmieszaną w łyżce zimnej wody i wyrabiać ciasto przez pół godziny. Następnie ciasto rozwałkować, wykrawać ciasteczka i piec w temp 180 stopni około 30-40 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale masz fajną foremkę:)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !