Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

smietana 18% 5 łyżek
cukier 5 łyżek
kakao 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa

Na teflonowej patelni łączymy składniki ze sobą ,gotujemy 5 minut dokładnie mieszając. Polewamy na wystudzone ciasto lub dowolny deser np ,lody.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 26.07.2013 12:33
prosta i smaczna
olkaaa 03.07.2013 07:34
przydatny przepis
Grażyna13 20.02.2013 12:17
Robię podobną
jeta72 12.09.2012 10:57
fajna :-)
kuklik 19.07.2012 18:19
super
kamyk 28.06.2012 21:20
do ciast i do deserów ...
calliope 22.03.2012 07:37
pyszna :)
IlonaAlbertos 10.01.2012 00:11
Ja dodaję cukier puder :) jakoś lepiej mi wtedy wychodzi.
Ania67 06.09.2011 10:05
świetna
Justa32 02.08.2011 13:29
pycha
ben-ka 29.07.2011 10:01
dobra ta polewa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak