Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa neapolitańska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar warzywny 1,5 l
marchewka szt
pieczarki 6 szt
przecier pomidorowy 3 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
ziele angielskie 5 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek do smaku
ser topiony 1 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa neapolitańska

Do wywaru dodac przyprawy,marchewę startą na dużych oczkach,pokrojone pieczarki.Gotować do miękkości marchewki.Pod koniec dodać serek topiony i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 08.05.2013 09:22
smaczna zupka,takiej nie gotowałam....
Krystyna32 18.04.2012 09:57
extra
Marzena34 07.01.2012 17:27
pyszna
IKrakowianka 28.11.2011 21:44
bardzo dobra zupa
kuklik 22.05.2011 13:37
takiej nie znałam
Kate131 02.04.2011 09:52
dobre
Aniunia773 30.03.2011 11:43
fajny przepis
Neetka90 12.01.2011 19:31
ciekawe jak smakuje
Neetka90 12.01.2011 19:31
ciekawe jak smakuje
krzyniu1984 05.01.2011 13:18
brzmi fajnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak