Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 500-600 g
cebula 3 szt.
olej 1 szklanka
ocet 2 łyżli
pieczarki marynowane 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie z pieczarkami

śledzie wymoczyć i pokroić, dodać do nich pokrojoną cebulę w kostkę oraz pieczarki też w kostkę, zalać olejem oraz zalewą z pieczarek. Jeżeli jest za mało octowe dodajemy 2 łyżki octu, wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak