Sposób przygotowania

Mięso dokładnie mieszamy z jajkami i bułką tartą. Doprawiamy do smaku (masa ma być dość zwarta)a następnie formujemy niewielkie kuleczki i gotujemy do miękkości w bulionie warzywnym. Na patelni dusimy startą marchewkę i pokrojoną w kosteczkę cebulkę. Pulpeciki wyławiamy na talerzyk a następnie dodajemy marchewkę z cebulką. To jest świetna wersja dla maluszka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    wspaniale, az chce sie sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Przepyszne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dla dzieci dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Delikatne dietetyczne danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne,dla moich dzieci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !