Sposób przygotowania

5 szklanek wody zagotować z octem, cukrem, cukrem waniliowym, goździkami i cynamonem. Dynię obrać, pokroić w kostkę, włożyć do słoiczków i zalać gorącą zalewą. Pasteryzować około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosci
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !